Συγκέντρωση φαρμάκων από το Δήμο Φυλής

Σε μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, καλεί τους πολίτες ο αναπληρωτής δήμαρχος Κοινωνικών Δομών του Δήμου Φυλής, Γεώργιος Αντωνόπουλος.

Ειδικότερα, το Κοινωνικό Φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Φυλής διοργανώνει δράση με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμακευτικού - παραφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού.

«Στηρίζουμε αυτούς που δεν μπορούν να διαφυλάξουν το πολυτιμότερο αγαθό στο κόσμο… την Υγεία. Φέτος τα Χριστούγεννα να μη μείνει κανείς συνάνθρωπος μας, χωρίς φάρμακο. Είναι μέρες αγάπης, μέρες προσφοράς, όπως πρέπει να είναι όλες οι μέρες του χρόνου, και η ανθρωπιά μας επιβάλλει να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη», επισημαίνει ο κ. Αντωνόπουλος.

Πληροφορίες

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμβάλλουν στη προσπάθεια και πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής, μπορούν να διαθέσουν όσα φάρμακα έχουν αγοράσει ή έχουν στο σπίτι τους και δεν τα χρειάζονται, καθώς και παραφαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, όπως γάντια, γάζες, λευκοπλάστ, επιδέσμους, σύριγγες, οινόπνευμα και άλλα αναλώσιμα, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Δεκεμβρίου έως και τις 23 Δεκεμβρίου και ώρες 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου (Αθηνών 31 Άνω Λιόσια) και στο κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας (Αθηνών 18, Άνω Λιόσια).

Όλων των κατηγοριών και παθήσεων τα φάρμακα, ανοιχτά ή κλειστά, συνταγογραφούμενα ή μη, γίνονται δεκτά.

Εξαιρούνται:

  • ανοιχτές αλοιφές,
  • ανοιχτά σιρόπια εισπνεόμενα,
  • ανοιχτά κολλύρια,
  • ανοιχτά ενέσιμα και
  • φάρμακα του πίνακα ναρκωτικών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2102487686.

Περισσότερα σε Ειδήσεις