Πλημμύρισαν από κόσμο οι παραλίες σε Φλοίσβο και Άλιμο ανήμερα των Θεοφανίων

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής ανήμερα των Θεοφανίων, με ορισμένους μάλιστα να κατεβαίνουν με το μαγιό τους για μια βουτιά στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, οι παραλίες στον Φλοίσβο και στον Άλιμο «πλημμύρισαν» από κόσμο ο οποίος μετέτρεψε τα Θεοφάνια σε... καλοκαίρι, αφού είχε σύμμαχό του τον ηλιόλουστο καιρό και την υψηλή για τα δεδομένα της εποχής θερμοκρασία.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό που βρίσκονται σε ισχύ, οι πολίτες φόρεσαν τις μάσκες τους και έκαναν βόλτα στην παραλία των νοτίων προαστίων. Οι εικόνες από την παραλία του Φλοίσβου είναι ενδεικτικές της κοσμοσυρροής που υπήρξε σήμερα στην περιοχή.

παραλία Φλοίσβου

Άλλοι επέλεξαν να περπατήσουν κατά μήκος της παραλίας, ενώ άλλοι κατέβηκαν για την προσωπική τους άσκηση με ποδήλατο ή για τρέξιμο στο νότιο κομμάτι της Αττικής.

παραλία Φλοίσβου

Ο κόσμος ήταν αρκετός και σε αρκετές περιπτώσεις σχεδόν συνωστιζόταν στα πεζοδρόμια του νότιου κομματιού της Αττικής.

Παράλληλα, αρκετές ήταν οι περιπτώσεις πολιτών που φόρεσαν το μαγιό τους και κατέβηκαν στην παραλία με ρακέτες και πετσέτες προκειμένου να βουτήξουν στη θάλασσα. Οι αμμουδιές στην Αττική γέμισαν τόσο, που θύμιζε εικόνα καλοκαιριού.

Περισσότερα σε Ειδήσεις