Διαδραστικές συναντήσεις του «Τοίχου της Καλοσύνης» Δράμας

Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» συνεχίζει δυναμικά και τη νέα χρονιά τον κύκλο των νέων διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο “Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά…. στις Κυριακές του Τοίχου”.

Ήδη την πρώτη Κυριακή του νέου έτους ο «Τοίχος της Καλοσύνης» καλωσόρισε το 2021 με την εορταστική Τοιχοθεραπεία με θέμα: «Φτάνοντας στην κορυφή» με ομιλητές δύο πρωταγωνιστές του 2020: τον Δραμινό διεθνούς φήμης αθλητή υπεραποστάσεων, Μάριο Γιαννάκου και τη φοιτήτρια Βιολογίας, Ελευθερία Τόσιου, οι οποίοι σε συνεργασία με δύο από τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό τους και αποτέλεσαν πυλώνες για την πραγματοποίηση του εγχειρήματός τους, τον κ. Κωνσταντίνο Σοφικίτη και τον κ. Διονύση Πετρίδη, μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους, τις σκέψεις τους και τους φόβους τους σε αυτό τους το ταξίδι προς την κορυφή, υπενθυμίζοντας μας ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει η θέληση, πείσμα και μία ομάδα ανθρώπων για να σκαρφαλώσετε μαζί προς την επίτευξη των στόχων σας.

Η δεύτερη «Τοιχοθεραπεία» της νέας χρονιάς, τέταρτη σε σειρά «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00 με θέμα: « Ψυχική ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα» με ομιλήτρια την κα Ελευθερία Κοκκίνη, ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και υποψήφια διδάκτορα του ΑΠΘ. Στη συνεδρία θα συζητηθεί η ικανότητα προσαρμογής που παρουσιάζουν οι άνθρωποι σε νέες καταστάσεις και δύσκολες συνθήκες που παρουσιάζονται στις ζωές τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Τοιχοθεραπείες είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Περισσότερα σε Ειδήσεις