Έκκληση για προσφορά αίματος στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Παράκληση σε εθελοντές αιμοδότες για άμεση προσφορά αίματος στο Νοσοκομείο ή στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης

Το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε αίμα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών για μετάγγιση.

Το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κάνει έκκληση προς τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και να δώσουν αίμα στα εξής σημεία:

  • Στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης (οδός Τζαβέλα 6, πλατεία Ελευθερίας) καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 8:30 έως τις 14:00.
  • Στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας στον 3ο όροφο, πρωινά καθημερινές, εκτός Σαββάτου, από τις 8:30 έως τις 14:30 και απογεύματα Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή και αργίες 17:30 έως 20:30.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης καλεί όλους τους τακτικούς αιμοδότες και όλους όσους θέλουν να δώσουν αίμα, να προσέρχονται στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης ή στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, καθώς η ανάγκη για αίμα δεν σταματά ποτέ πόσο μάλλον στις μέρες που διανύουμε μια πρωτόγνωρη πανδημία.

Η βοήθεια και η προσφορά όλων στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα είναι αναγκαία, επισημαίνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και τονίζει πως με την κάθε μας Εθελοντική Αιμοδοσία «Προσφέρουμε Ζωή».

Τους χρωστούμε τα κομμάτια ζωής που τους στερούμε, όσο εμείς αργοπορούμε, τόσο αυτοί ταλαιπωρούνται!

Η συμπόνια της τελευταίας στιγμής δεν αρκεί. Για να είναι αποτελεσματική η κάθε βοήθεια πρέπει να μετατραπεί σε γνώση με συνείδηση και ο κάθε άνθρωπος να κάνει το θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας δική του υπόσχεση ως υποχρέωση!

Οι υπηρεσίες αιμοδοσίας λαμβάνουν όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού COVID-19 και την προστασία της υγείας των αιμοδοτών.

Φοράμε μάσκα, τηρούμε αποστάσεις, προσφέρουμε αίμα, σώζουμε ανθρώπινες ζωές!

Περισσότερα σε Ειδήσεις