Μοίρες: Το βίντεο-σοκ από το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή μητέρας και κόρης

Καρέ-καρέ ερευνούν οι αστυνομικοί το σοκαριστικό τροχαίο στις Μοίρες Κρήτης

Αποκάλυψη του βίντεο από το kedenews.gr

Του Γιώργου Σόμπολου

Δεν έχει τελειωμό ο πόνος της οικογένειας της 37χρονης αστυνομικού και της 3χρονης κόρης τουςπου πριν δύο ημέρες έχασαν την ζωή τους σε σοκαριστικό τροχαίο στις Μοίρες Ηρακλείου.

Όπως αποκαλύπτει το kedenews.gr, στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το ΙΧ αυτοκίνητο της 37χρονης γυναίκας να ακολουθεί ένα φορτηγό τύπου κλούβα, στον δρόμο από Μοίρες προς Γαλιά. Η γυναίκα περίπου 30 μέτρα πριν την μοιραία στροφή, βγάζει φλας, για να στρίψει αριστερά και να φτάσει στο σπίτι της.

Το προπορευόμενο αυτοκίνητο φεύγει αρκετά μπροστά και η 37χρονη αστυνομικός κοντοστέκεται στην διασταύρωση. Από απροσεξία, είχε στραμμένη την προσοχή της αλλού, στο παιδί της, κανείς δεν γνωρίζει, και χωρίς να βιάζεται, όπως φαίνεται στο βίντεο που αποκαλύπτει το kedenews.gr, ξεκινάει να στρίψει αριστερά. Μόλις που το όχημα της βρίσκεται σε κάθετη θέση στο οδόστρωμα, την εμβολιάζεται το διερχόμενο αγροτικό. Το κοντέρ του αγροτικού, σύμφωνα με πληροφορίες του kedenews.gr, κόλλησε στα 130 χλμ/ώρα, με τους δύο επιβάτες, να απεγκλωβίζονται σε κατάσταση σοκ.

Δύο ένοικοι διπλανού σπιτιού τρέχουν να απεγκλωβλισουν τον Αλβανικής καταγωγής αλλά γεννημένο στην Ελλάδα οδηγό και τον Πακιστανό συνοδηγό. Όλα γίνονται από την πόρτα του συνοδηγού, μιας και το αυτοκίνητο, έχει τουμπάρει στο οδόστρωμα.

Το αποκαλυπτικό βίντεο, εξετάζεται καρέ-καρε στα γραφεία της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι έφταιξε, ποιος ευθύνεται και άλλα σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην σύνταξη της δικογραφία. Οι δύο επιβάτες του αγροτικού οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Ηρακλείου όπου αφού τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, τους άφησε ελεύθερους μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Δείτε το βίντεο 

[video width="640" height="640" mp4="/wp-content/uploads/2021/01/video-1610620724.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις