Τρισδιάστατες διαβάσεις έξω από τα σχολεία του δήμου Παρανεστίου

Ο δήμος Παρανεστίου ολοκλήρωσε τις νέες διαβάσεων πεζών με τρισδιάστατα και ευφάνταστα σχήματα έξω από τα σχολεία τα οποία λειτουργούν στα διοικητικά του όρια.

Το έργο των νέων διαβάσεων έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον, το έργο έχει προχωρήσει και έχει επεκταθεί στα περισσότερα σημεία του Δήμου Παρανεστίου, αλλά κυρίως ακόμα και μπροστά από τα σχολεία.

Εξηγώντας στα «ΧΡΟΝΙΚΑ» την πρωτοβουλία του Δήμου Παρανεστίου, ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καγιάογλου σημείωσε ότι: «Οι νέες διαβάσεις δημιουργήθηκαν στη θέση των παλαιότερων και φθαρμένων διαβάσεων, έξω από τα Δημοτικά Σχολεία του Παρανεστίου, του Νικηφόρου και της Ανδριανής και έξω από τους Παιδικούς Σταθμούς στο Παρανέστι και την Ανδριανή. Οι νέες διαβάσεις εντυπωσίασαν χθες τους μαθητές που επέστρεψαν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση, τους γονείς τους αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους που ενθουσιάστηκαν από τις παρεμβάσεις του Δήμου Παρανεστίου».

Σχετικά με τις διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών ο Δήμος Παρανεστίου ανακοίνωσε ότι: «Μια ακόμη μικρή έκπληξη ετοιμάσαμε για τους μαθητές των σχολείων του δήμου μας Θα την δουν σήμερα το πρωί επιστρέφοντας στα θρανία. Όλες οι διαβάσεις πεζών έξω από όλα τα σχολεία του δήμου μας θα δούμε να αιωρούνται, να είναι τρισδιάστατες, σε σχήμα πλήκτρων του πιάνου, δίχρωμες και πολύχρωμες που συνθέτουν αυτή τη νέα παρέμβαση. Μία παρέμβαση που όχι μόνο θα εντυπωσιάσει τους μαθητές κάνοντας πιο χαρούμενη την επιστροφή τους στα σχολεία, αλλά θα συμβάλλει και στην ασφάλειά τους. Τι κι αν οι συνθήκες που επικρατούν σε όλο τον κόσμο είναι τέτοιες που δεν ευνοούν την υλοποίηση έργων; Εμείς συνεχίζουμε, έχοντας γνώμονα την ευχαρίστηση και την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Δεσμευόμαστε λοιπόν στην πραγματοποίηση κι άλλων τέτοιων παρεμβάσεων και σε άλλα σημεία του δήμου μας, προκειμένου να κάνουμε πιο όμορφη την ζωή των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων συνδημοτών μας».

Περισσότερα σε Ειδήσεις