ΚΕΠ Υγείας Δ. Αγίας Βαρβάρας: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα το «Αλκοόλ» 

 

 

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα το «Αλκοόλ», στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» , πραγματοποιεί σήμερα το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ» .  

 

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό  Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ» κι υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, διοργανώνει σήμερα 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18:00μ.μ. τη δεύτερη θεματική ενότητα διαδικτυακού σεμιναρίου(webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά».

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.

Το σεμινάριο αποτελείται από 7 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :

1.      Κάπνισμα

2.      Αλκοόλ

3.      Ναρκωτικά

4.      Ατυχήματα

5.      Παχυσαρκία

6.      Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

7.      Εμβολιασμοί εφήβων

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση  συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα.

Το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Αγίας Βαρβάρας λειτουργεί στην οδό Ηρακλείου 20, ΚΕΦΑ, Πλατεία Μακρυγιάννη

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210.5690436

Περισσότερα σε Ειδήσεις