Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καβάλας

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου κ. Κωνσταντίνο Αντωνιάδη.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια ΑΜΘ στη Θάσο, αλλά και έργα που προγραμματίζονται, είτε απευθείας από την Περιφέρεια ΑΜΘ, είτε σε συνεργασία με το Δήμο Θάσου.

Ειδικότερα τέθηκε από το Δήμαρχο Θάσου η ανάγκη χρηματοδότησης από την Περιφέρεια ΑΜΘ του έργου του Δήμου Θάσου “Βελτίωση τμήματος του οδικού δικτύου μεταξύ των οικισμών Μαριών και Σκάλας Μαριών”, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3.600.000€, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό έργο για τη Θάσο και προτεραιότητα της Διοίκησης του Δήμου για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά, αναφέροντας ότι θα αναζητηθεί πηγή χρηματοδότησης, συμφωνώντας στην αναγκαιότητα εκτέλεσης του εν λόγω έργου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις