Διαφημιστής εξαπάτησε έξι επιχειρηματίες στην Κέρκυρα

Aπατεώνας στην Κέρκυρα επισκεπτόταν επιχειρηματίες με το πρόσχημα ότι θα διαφήμιζε τις δραστηριότητές τους και εισέπραττε προκαταβολές, χωρίς όμως να κάνει πράξη την συμφωνία τους

Συνολικά είχε εξαπατήσει έξι διαφορετικούς επιχειρηματίες από τους οποίους είχε εισπράξει διάφορα ποσά. Παρά τις καταγγελίες σε βάρος του, όμως, ταυτοποιήθηκε μόλις τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούσαν όλον αυτόν τον καιρό! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Η απάτη

Θύμα απάτης έπεσε ένας κάτοικος της Δράμας που εντόπισε αγγελία για την πώληση ενός αγροτικού μηχανήματος σε ιστοσελίδα και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή. Εκείνος τον έπεισε να καταβάλει ως προκαταβολή 1.350 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά δεν του έστειλε ποτέ το μηχάνημα.

Μετά την καταγγελία του θύματος, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μια Ελληνίδα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο “πωλητής”.

Περισσότερα σε Ειδήσεις