Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τις βλάβες στην ηλεκτροδότηση 10.000 ακόμη νοικοκυριών

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΔΗΕ για να αποκαταστήσουν τις βλάβες ηλεκτροδότησης στα τελευταία 10.000 νοικοκυριά

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν οι εργαζόμενοι και τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα τελευταία 10.000 νοικοκυριά της Αττικής. Οι βλάβες από χθες ήταν συνολικά σε 70.000 σπίτια ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες για να επιλυθούν τα προβλήματα και στα τελευταία.

Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις της ΔΕΔΔΗΕ συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα οι εργασίες αποκατάστασης 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία, που εξακολουθούν να μην έχουν ρεύμα για τρίτο 24ωρο.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, σημειώνονται εκ νέου προβλήματα και άλλες σε περιοχές, όπως για παράδειγμα στην Αγία Παρασκευή, καθώς κλαδιά δέντρων σπάνε και πέφτουν πάνω σε καλώδια.

Σήμερα το πρωί, το δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στην Αττική θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες, έχοντας ενισχυθεί με 25 επιπλέον συνεργεία (περίπου 60 υπαλλήλους) οι οποίοι έφτασαν από την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Ήπειρο, προκειμένου να βοηθήσουν στο να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατόν οι βλάβες που δεν έχουν επιδιορθωθεί ακόμη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις