Δήμος Ωρωπού:Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση αποχιονισμού και αποκατάστασης ηλεκτροδότησης. Άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής.

Γιγάντια επιχείρηση διάνοιξης των δρόμων στην Ιποκκράτειο Πολιτεία και στις ορεινές περιοχές των Αφιδνών είναι σε εξέλιξη απο το πρωί.

12 οχήματα του ΔΗΔΔΗΕ συνεπικουρούμενα από οχήματα του Δήμου Ωρωπού και της Περιφέρειας Αττικής επιχειρούν να προσεγγίσουν τα σημεία που βρίσκονται οι υποδομές ηλεκτροδότησης που έχουν υποστεί πολύ σοβαρές βλάβες από την πτώση δέντρων. Αγώνας δρόμου να προστατευτούν οι αποκλεισμένοι κάτοικοι, που βρίσκονται χωρίς νερό και ρεύμα για 4η συνεχόμενη ημέρα, ενώ η αγωνία του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη όσο περνούν οι ώρες  να μην κινδυνέψουν ζωές.

κλαδια καλωδια

Εντωμεταξύ άμεση ήταν η ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής , στην έκκληση της δημοτικής αρχής του Δήμου Ωρωπού για άμεση βοήθεια, και συνδρομή βαρέων μηχανημάτων.  Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε άμεσα αποστέλλοντας πέντε βαριά μηχανήματα, αλλά και ο Δήμος Φυλής που με απόφαση του δημάρχου Χρήστου Παππού, απεστάλησαν δύο εκχιονιστικά μηχανήματα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις