Ανοίγουν καταστήματα που πωλούν συσκευές θέρμανσης στα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής

Εκτάκτως από σήμερα και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου ανοίγουν στον βόρειο και ανατολικό τομέα της Αττικής καταστήματα πώλησης θερμαντικών σωμάτων και λιανικό εμπόριο σιδηρικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την ΚΥΑ 643 β' τεύχος 18/02 του γγ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, από σήμερα έως και τις 28/02 θα μπορούν να λειτουργούν καταστήματα που πωλούν συσκευές θέρμανσης μη ηλεκτρικές και προϊόντα για ζέσταμα φαγητού καθώς και τα καταστήματα με ΚΑΔ λιανικού εμπορίου σιδηρικών και χρωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι στο μεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών.

Να σημειωθεί ότι η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού. Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις