Συμμετοχή της Θάσου στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση “TTR Virtual” στο Βουκουρέστι

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ στελεχών του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου και του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου κ. Πάρις Παρασχούδης και ο Ταμίας κ. Στέλιος Συνοδιάς.

Ο Δήμαρχος Θάσου αρχικά ενημερώθηκε από τα στελέχη του Οργανισμού για την συμμετοχή της Θάσου στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση «TTR Virtual», η οποία πραγματοποιείται από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2021 στο Βουκουρέστι Ρουμανίας.

Παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην προβολή της Θάσου ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου με τις ιδιαιτερότητες και τους περιορισμούς που επιβάλει η Πανδημία Covid-19.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Προϋπόθεση για να πετύχει η τουριστική πολιτική είναι η συνεργασία με τους φορείς που εμπλέκονται με τον τουρισμό και η έμπρακτη εκδήλωση της εμπιστοσύνης μας προς αυτούς. Ο Τουρισμός είναι ένα πεδίο, στο οποίο δεν υπάρχει θέση για τα μικρά και τα ασήμαντα. Μας ενώνει η κοινή προοπτική και η πεποίθηση ότι η τουριστική πολιτική διαμορφώνεται μέσω μιας κοινής προσπάθειας για το μέλλον του Τουρισμού».

Περισσότερα σε Ειδήσεις