Έντονη διαφωνία του Δημάρχου Ελευσίνας για να μην μετραταπεί η ορθοπεδική κλινική του Θριασίου Νοσοκομείου, σε κλινική covid19

Την άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης για δέσμευση της ορθοπεδικής κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου και μετατροπή της σε κλινική Covid- 19 , ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας, Β. Κικίλια και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δ. Αντωνίου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος σημειώνει χαρακτηριστικά πως «αυτές οι αποφάσεις δεν μπορούν να παίρνονται αιφνιδιαστικά, καθώς αφορούν το σύνολο της Δυτικής Αττικής».

Και σημείωσε ότι «η τοπική κοινωνία της Ελευσίνας, έχει βάλει πλάτη στην εθνική υπόθεση της καταπολέμησης της πανδημίας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούμε. Το Θριάσιο Νοσοκομείο οφείλει να λειτουργεί σε πλήρη ετοιμότητα, γιατί η βιομηχανική περιοχή μας απαιτεί ένα μάχιμο νοσοκομείο».

Σημειώνεται, πως η επιστολή κοινοποιήθηκε και στους Βουλευτές του Β2’ τομέα Δυτικής Αττικής, καθώς και στον Διοικητή της ΔΥΠΕ.

Τις επόμενες ημέρες, ο Δήμαρχος θα επισκεφτεί από κοντά την Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά για την εξέλιξη του αιτήματός του.

Περισσότερα σε Ειδήσεις