Καρά Τεπέ: Μετανάστρια αυτοπυρπολήθηκε επειδή απορρίφθηκε η μετάβαση της στη Γερμανία 

Μια 26χρονη που διέμενε στον προσωρινό καταυλισμό του Καρά Τεπέ προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί επειδή απορρίφθηκε η μετάβαση της στη Γερμανία 

Μια 26χρόνη μετανάστρια που διέμενε στον προσωρινό καταυλισμό του Καρά Τεπέ προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί επειδή απορρίφθηκε η μετάβαση της στη Γερμανία. Μάλιστα, η 26χρόνη αναμένεται να απολογηθεί τη Πέμπτη στον ανακριτή καθώς κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού από πρόθεση.

Η 26χρονη, το πρωί της Κυριακής έβγαλε τα παιδιά της από τη σκηνή και έβαλε φωτιά προκειμένου να αυτοπυροποληθεί. Επενέβησαν αιτούντες άσυλο, αστυνομία και πυροσβεστική, αλλά η ίδια έφερε ήδη εγκαύματα στο πρόσωπό της. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου φρουρείται από την Πυροσβεστική ώστε να απολογηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκε και ψυχολογικά. Αυτό που φέρεται να εξηγεί στις Αρχές είναι ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά από το γεγονός ότι η οικογένειά της ήταν να μετεγκατασταθεί από τη Λέσβο στη Γερμανία, αλλά τελευταία στιγμή απορρίφθηκε η μετάβασή της.

Η 26χρονη μητέρα δύο παιδιών είναι έγκυος στον 8ο μήνα κύησης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις