Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ο οδηγός που χτύπησε επίτηδες μηχανή

Εντοπίστηκε μετά από πέντε μήνες ο οδηγός που χτύπησε επίτηδες μηχανή

Oι άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου κατάφεραν να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό που είχε χτυπήσει επίτηδες ένα ζευγάρι το οποίο επέβαινε σε μηχανή στο Ηράκλειο και εξαφανίστηκε, ενώ στην συνέχεια επισκεύασε το αυτοκίνητό του, ώστε να μην κινεί υποψίες!

Το χρονικό

Το τροχαίο είχε γίνει πριν από πέντε μήνες, γύρω στις 11:00 τη νύχτα της 11ης Σεπτεμβρίου. Τότε, ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και δύο γυναίκες άρχισε να διαπληκτίζεται εν κινήσει με τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας στην περιοχή του Γιόφυρου. Ξαφνικά, έστριψε απότομα το τιμόνι χτυπώντας τη μηχανή στη δεξιά της πλευρά, ρίχνοντας στο έδαφος τον 35χρονο οδηγό και την συνεπιβάτιδα του που τραυματίστηκαν. Αμέσως μετά, ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητους τους τραυματίες και εξαφανίστηκε.

Οι τροχονόμοι είχαν ελάχιστα στοιχεία στην διάθεσή τους, αλλά εξέτασαν προσεκτικά ένα προς ένα τα 40 ύποπτα οχήματα και κατέληξαν σε τέσσερα… επικρατέστερα! Η ταυτότητα του 21χρονου δράστη αποκαλύφθηκε χάρη στον εμπειρογνώμονα που είχε οριστεί από την Τροχαία, ο οποίος ανακάλυψε ένα σημάδι που δεν είχε καλυφθεί πλήρως κατά την επισκευή του οχήματος το οποίο ο νεαρός είχε βάλει αμέσως σε συνεργείο για να καλύψει τα ίχνη από το τρακάρισμα!

Παραδέχτηκε τη πράξη του

Ο νεαρός ιδιοκτήτης του παραδέχτηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι χτύπησε τη μηχανή επειδή ο οδηγός της τον είχε εξυβρίσει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παραβάσεις του Κ.Ο.κ., που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις