Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη ΚΕΠΥ - ΕΚΑΒ για τις εισαγωγές στα νοσοκομεία Αττικής

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή από την επιτροπή επιχειρησιακής διαχείρισης της πανδημίας στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ

Λόγω του μεγάλου αριθμού εισαγωγών κατά τη χθεσινή εφημερία σε νοσοκομεία της Αττικής αλλά και ευρύτερης περιφέρεις, πραγματοποιείται σύσκεψη αυτή την ώρα με στόχο τον έλεγχο αλλά και τον βέλτιστο συντονισμό των σημερινών εφημεριών των υγειονομικών σχηματισμών του λεκανοπεδίου Αττικής. Παράλληλα, θα συνδυαστεί η σύσκεψη με ταυτόχρονη τηλεδιάσκεψη με όλους τους διοικητές των Νοσοκομείων της 1ης και 2ης ΥΠΕ.

Η πίεση στο σύστημα υγείας είναι αφόρητη και η χθεσινή εφημερία ειδικά στα νοσοκομεία της Αττικής βγήκε με υπερπροσπάθεια.

Στη σύσκεψη με επικεφαλής τον ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο, παρευρίσκονται ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο Διοικητής της 1ης ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης, ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός και η Υπεύθυνη Συντονίστρια της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ Ιατρός Αναστασία Ζυγούρα.

Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκαν 1.790 κρούσματα στη χώρα μας, ενώ είχαμε 29 θανάτους και 371 διασωληνωμένους ασθενείς.

Περισσότερα σε Ειδήσεις