Δ. Γλυφάδας: Διεθνών προδιαγραφών το 3ο ΚΕΠ- Ξεκινά αύριο η λειτουργία του

 

Έναρξη λειτουργίας του τρίτου ΚΕΠ στον Δήμο Γλυφάδας ! Από αύριο 1η Μαρτίου η πόλη αποκτά έναν ακόμα σύγχρονο χώρο, διεθνών προδιαγραφών, με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις για τους πολίτες.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν – με ραντεβού όσο διαρκούν τα μέτρα για τον κορονοϊό – κάθε πολίτης μπορεί να εξυπηρετείται γρήγορα και άνετα στο μοντέρνο και ευρύχωρο κτίριο επί της Γούναρη 199, σε ένα κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο μέρος, το οποίο βέβαια διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα. Το τηλέφωνο για ραντεβού είναι το 2109632934.

«Ειδικά αυτή την περίοδο η σπουδαιότητα των ΚΕΠ, μαζί με τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου, είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς συντελούν αποφασιστικά στο να εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα οι πολίτες μέσα στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά για τον συντονισμό της προσπάθειας. Σύντομα στους άλλους ορόφους του κτιρίου θα στεγαστούν και άλλες κομβικές υπηρεσίες του Δήμου μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινής εξυπηρέτησης και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Υπενθυμίζεται ότι σε παλιότερη ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος είχε δηλώσει επί του θέματος : «Το νέο ΚΕΠ, στην οδό Γούναρη 199, πέρασε από πολλές περιπέτειες. Άνοιξε τις πύλες του το 2017, γνωρίζοντας τεράστια ανταπόκριση από τους δημότες. Το 2018 ανεστάλη η λειτουργία του μετά από κακοπροαίρετες ενέργειες τρίτων (θα επανέλθω αναλυτικά επί αυτού). Ανοίξαμε γρήγορα νέο ΚΕΠ στην παραλία και ταυτόχρονα μετά από μεγάλη ταλαιπωρία κερδίσαμε δικαστικά το ζήτημα που δημιουργήθηκε για τη λειτουργία του συγκεκριμένου ΚΕΠ κι έτσι το κτίριο της Γούναρη ανοίγει ξανά, ως τρίτο ΚΕΠ Γλυφάδας στο ισόγειο και με δημοτικές υπηρεσίες στους άλλους ορόφους. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».”

Περισσότερα σε Ειδήσεις