Λάρισα: 40χρόνος φέρεται πως βίασε την με - νοητική υστέρηση κόρη - φίλου του

Ένας 40χρόνος στη Λάρισα κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρόνης και με νοητική υστέρηση κόρης φίλου του

Ο 40χρόνος είχε παρουσιαστεί στον πατέρα της 22χρόνης ως «θεραπευτής» με «υπερφυσικές ιδιότητες» ικανός να θεραπεύσει την νοητική υστέρηση της κόρης του. Ο 40χρόνος ωστόσο φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και προχώρησε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη παρά τη θέληση της 22χρόνης κοπέλας.

Το θύμα μάλιστα περιγράφει αναλυτικά στην κατάθεση του τα όσα πέρασε, τα οποία και μεταδίδει το eleftheria.gr. «Όταν ολοκλήρωσε την πράξη, μου τόνισε με τρόπο επιτακτικό ότι δεν έπρεπε να μιλήσω σε κανέναν, πόσο μάλλον στον πατέρα μου διότι θα χαλούσα τη φιλία τους, αν όμως μιλούσα μου δήλωσε ότι θα με έβγαζε τρελή».

«Δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω» προσθέτει η 22χρονη «ήμουν μουδιασμένη, ένιωθα περίεργα και αμήχανα, ήμουν σαστισμένη, φοβισμένη και απορημένη οπότε» ο 40χρονος «μου συνέστησε να φτιάξω λίγο τη διάθεσή μου, να πάω να πλυθώ και να βγω από το σπίτι, ώστε να μην αναρωτιούνται πού είμαι για να μην εμφανιστεί από πουθενά ο πατέρας και με βρει εκεί πάνω μόνη μου μαζί του γιατί όπως είπε ”δεν κάνει, να με βρει εδώ μαζί του”.

Πριν ανοίξω την πόρτα μού είπε αυτολεξεί ”και θυμήσου, μη μιλήσεις πουθενά, όπως είπαμε κάποια πράγματα τα κρατάμε μαζί μας μέχρι τον τάφο μας”», αναφέρει η 22χρόνη.

«Αισθανόμουν ντροπή και φόβο»

Στη μηνυτήρια η 22χρόνη κοπέλα περιγράφει τον φόβο της να μιλήσει επιλέγοντας να σιωπήσει από φόβο. «Τις επόμενες μέρες, αισθανόμουν ντροπή και φόβο, έκλαιγα όταν ήμουν μόνη μου κι όταν τον έβλεπα φοβόμουν να τον κοιτάξω κατάματα, ενώ απέφευγα με κάθε τρόπο να συναντηθώ μαζί του είτε με παρέα, είτε μόνοι μας.

Αντί αυτός να απομακρυνθεί, άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι» συγγενικού προσώπου της 22χρονης «που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικό μας, με αποτέλεσμα να κλείνομαι επάνω στο δωμάτιό μου για να τον αποφύγω.

Ένιωθα εγκλωβισμένη και παγιδευμένη και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, γιατί σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να μιλήσω πουθενά».

Τρίτο συγγενικό πρόσωπο τονίζει για την 22χρόνη ότι «αντιλήφθηκε ότι κάτι μου συμβαίνει, αλλά όταν με ρωτούσε επ’ αυτού άλλαζα θέμα συζήτησης ή απαντούσα ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ότι ήταν όλα καλά και δε μιλούσα γιατί σκεφτόμουν την εικόνα του να με κοιτάει κατάματα και να μου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να μιλήσω, οπότε σώπασα».

Να διευκρινιστεί πως για λόγους που περιγράφονται στη μήνυση, η 22χρονη έλυσε τελικά τη σιωπή της μιλώντας σε ειδικούς και πλέον τα καταγγελλόμενα ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις