Τον τρόμο και την φρίκη έζησαν δύο υπέργηροι στο Πικέρμι

 

Τον τρόμο και τη φρίκη έζησαν δύο υπέργηροι στο Πικέρμι όταν  κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην οικία τους και τους επιτέθηκαν με βιαιότητα.

Όλα έγιναν στις 04:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι οπού διέμεναν οι δύο υπέργηροι μαζί με την οικιακή τους βοηθό. Οι κουκουλοφόροι άνδρες πήγαν στην κρεβατοκάμαρα που ήταν το ζευγάρι των ηλικιωμένων.

Οι τέσσερις από αυτούς στέκονταν πάνω από τον 93χρονο και την σύζυγο του και του έδιναν χαστούκια για να τον ξυπνήσουν ενώ ο πέμπτος συνεργός τους, ζητούσε να του πει που είχε χρήματα.

Ο ηλικιωμένος τότε τους υπέδειξε το σημείο οπού φύλαγε το ποσό των 400 ευρώ, όμως οι δράστες συνέχισαν να τον χαστουκίζουν για να τους δώσει και άλλα. Όταν μετά από λίγη ώρα κατάλαβαν ότι δεν είχε άλλα χρήματα στο σπίτι , άρπαξαν από τον λαιμό του έναν σταυρό τον οποίο φορούσε ενώ επιτέθηκαν και στη σύζυγο του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, βγάζοντας τη χρυσή βέρα  και κόβοντας από τον λαιμό της την αλυσίδα με ένα ασημένιο σταυρό.

Οι ληστές επιτέθηκαν και στην οικιακή βοηθό που έμενε στο σπίτι μαζί με τους ηλικιωμένους και την έδεσαν με τον 93χρονο ενώ πέταξαν τα κινητά τους τηλέφωνα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις