Δωρεάν παράδοση βιβλίων στο σπίτι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Τα βιβλία θα παραδίδονται στην πόρτα σας σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής ανακοινώνει ότι προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού, αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου τη Δωρεάν Παράδοση Βιβλίων στο σπίτι – Book Delivery – για να «Μένουμε Ασφαλείς».

Επισκεφθείτε σήμερα τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://komotinilib.openabekt.gr/ ή μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής https://www.komotini.gr/

Επιλέγετε από την αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο του Καταλόγου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και στη συνέχεια επιλέγετε ό,τι σας ενδιαφέρει από τα βιβλία που υπάρχουν στη συλλογή, όπως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, και άλλα.

Τα βιβλία θα παραδίδονται στην πόρτα σας σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.

Για τον δανεισμό βιβλίου οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν κάρτα μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής. Όσοι δεν διαθέτουν μπορούν να ζητήσουν την έκδοσή της. Η διακίνηση των βιβλίων γίνεται τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας της δημοσίας υγείας.

Για δανεισμό βιβλίων, εγγραφή νέων μελών, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

Τηλέφωνο: 2531022589

e-mail: [email protected]

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00-14:30

Απογεύματα: Δευτέρα & Πέμπτη: 18:00-20:00

Περισσότερα σε Ειδήσεις