Λαμία: Εντόπισαν σε χωράφι πτώμα ηλικιωμένου

Το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρήκαν δύο φίλοι, αργά το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαρτίου, καθώς περπατούσαν σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή της Λαμίας, κοντά στο Κωσταλέξι.

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δύο φίλοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα καθώς η σορός βρισκόταν σε αποσύνθεση και άμεσα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. Κατά το τοπικό Μέσο, όλα δείχνουν πως πρόκειται για 81χρονο, που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στη Λαμία στις 4 Φεβρουαρίου και τρεις ημέρες αργότερα βρέθηκε και το αυτοκίνητό του σε κοντινή περιοχή από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, ανάμεσα στα χωριά Κωσταλέξι και Φραντζή, ακινητοποιημένο και κλειδωμένο.

Όπως ανέφερε η ίδια ιστοσελίδα, το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε ο 81χρονος, είχε προηγηθεί επίσκεψή του σε συνεργείο στη Λαμία, όπου είχε πει ότι είχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Επειδή δεν μπορούσαν να πάνε να το πάρουν εκείνη την ώρα, συνεννοήθηκαν να το μεταφέρουν την επομένη και μάλιστα πήγαν μέχρι το σπίτι του τον 81χρονο γιατί ήταν χωρίς όχημα. Από εκείνη τη στιγμή, που τον άφησαν λίγα τετράγωνα από το σπίτι του, στην οδό Αθηνών, χάθηκαν τα ίχνη του και για τον εντοπισμό του είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Περισσότερα σε Ειδήσεις