Δήμαρχος Νέας Σμύρνης: «Όταν κάποια στιγμή καιγόταν η πόλη μου… πόναγε η ψυχή μου»

Ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης σχολίασε τα χθεσινοβραδινά επεισόδια καλώντας τους δημότες της περιοχής να καταδικάσουν όλους τους υποκινητές των επεισοδίων

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, ο δήμαρχος ευχαρίστησε αρχικά τους υπαλλήλους της καθαριότητας που δούλευαν όλη νύχτα για να καθαρίσουν την περιοχή.

«Η εικόνα σήμερα δεν είχε σχέση με τη χθεσινοβραδινή, που είχαμε πολλούς κάδους κατεστραμμένους, σπασμένα παρμπρίζ αυτοκινήτων, καμένα δέντρα, ξηλωμένα πεζοδρόμια. Όλα τα ΑΤΜ καταστράφηκαν και σε κάποια μαγαζιά κατέβασαν τις βιτρίνες».

«Απαράδεκτη η εικόνα της πόλης… Εμπόλεμη ζώνη»

«Δεν αξίζει αυτό στη Νέα Σμύρνη, στους πολίτες μας, στα παιδιά μας. Καλούμε τους δημότες της Νέας Σμύρνης να σταθούν δίπλα μας, καταδικάζοντας όλους τους υποκινητές των επεισοδίων, κάθε είδους» τόνισε ακόμα.

«Να προασπίσουν το κράτος Δικαίου και την ασφάλεια έναντι της πανδημίας και έναντι των πολιτών μας» συμπλήρωσε. «Δεν δεχόμαστε η Νέα Σμύρνη να μετατρέπεται σε παιχνίδι πολιτικών σκοπιμοτήτων και αντιπαραθέσεων» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος.

«Πόναγε η ψυχή μου»

«Όταν κάποια στιγμή καιγόταν η πόλη μου… πόναγε η ψυχή μου» είπε συγκινημένος. «Ήταν μια ήσυχη συνοικία η Νέα Σμύρνη, αυτό που ζήσαμε χθες το βράδυ δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε ούτε στα όνειρά μας. Κάποιος Νεοσμυρνιώτης που αγαπάει την πόλη του δεν θα κατέστρεφε την πόλη του, είναι πολιτισμένος και δημοκρατικός ο λαός της Νέας Σμύρνης».

«Έχουμε πολλές μικρές ζημιές, δεν έχουν καεί αυτοκίνητα, αλλά έχουν καταστραφεί παρμπρίζ. 2-3 μαγαζιά έχουν καταστραφεί, όλα τα ΑΤΜ της περιοχής έχουν καταστραφεί» ανέφερε και κατέληξε: «Τα αυτοκίνητα πιστεύω ότι τα καλύπτει η ασφάλεια. Αυτή τη στιγμή η αποτίμηση δεν είναι ολοκληρωμένη. Θα μιλήσω με την κυβέρνηση αν μπορεί να δώσει οικονομική ενίσχυση».

Περισσότερα σε Ειδήσεις