20 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου προσφέρθηκαν από τη Δράμα στην Ελασσόνα

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου και η χορήγησή τους έγινε από την παραγωγό του Κ. Νευροκοπίου κ. Θεοπούλα Μπεναβίδου.

Αποστολή του δήμου Δράμας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χρήστο Κυριακίδη ταξίδεψε την Τετάρτη στην Ελασσόνα για να παραδώσει στους σεισμόπληκτους της περιοχής 20 τόνους πατάτας Νευροκοπίου.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Χ. Κυριακίδης:

"Ταξιδέψαμε σήμερα το πρωί στη σεισμοπαθή περιοχή του Δήμου Ελασσόνα, για να παραδώσουμε στους πληγέντες δημότες της Ελασσόνας, 20 τόνους πατάτες, μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου και την πολύτιμη χορηγία από την παραγωγό του Κ.Νευροκοπίου κα. Θεοπούλας Μπεναβίδου.

Οι πατάτες παραδόθηκαν προσωπικά στο Δήμαρχο ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ κ. Γάτσα Νικόλαο, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε την συνολική κατάσταση των πληγέντων συμπολιτών μας από τον σεισμό".

Παρόν ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας & Διοικητικών Θεμάτων, κα. Καρκαβανίδου-Σκέρτα Ευφροσύνης, η οποία συντονίζει με μεγάλο αγώνα και τηρώντας τα αυστηρά πλαίσια της προστασίας από την εξάπλωση του κορονοϊού, όλες τις διαδικασίες της συλλογής και διανομής των προϊόντων αυτών.

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Δράμας δήλωσε: "Για ακόμη μια φορά αποδεικνύουμε το ανθρωπιστικό πρόσωπο του Δήμου μας. Δεν θα μπορούσαμε να μη συμμετέχουμε στην ολοκλήρωση της πολύτιμης χορηγίας 20.000 χιλιάδων κιλών πατάτας από την παραγωγό του Κάτω Νευροκοπίου κ. Θεοπούλας Μπεναβίδου, η οποία παραδόθηκε σήμερα στο ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ κ. Γάτσα Νικόλαο από τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Κυριακίδη, που συνόδευσε την αποστολή. Ευχόμαστε με την προσφορά αυτή να συνεισφέρουμε στις ανάγκες των πληγέντων κατοίκων. Δράμα –Ελασσόνα μαζί στα δύσκολα".

Περισσότερα σε Ειδήσεις