Δύο «κορονοπάρτι» στο Ηράκλειο - Έφευγαν από τις ταράτσες οι καλεσμένοι

Δύο συλλήψεις για «κορονοπάρτι» έγιναν αργά εχθές το βράδυ στο Ηράκλειο ενώ «τσουχτερά» πρόστιμα επιβλήθηκαν τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες. 

Σύμφωνα με το Creta24, το βράδυ του Σαββάτου έγιναν δύο συλλήψεις για «κορονοπάρτι» ενώ έπεσαν «τσουχτερά» πρόστιμα τόσο στους διοργανωτές όσο και στους καλεσμένους για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Ειδικότερα, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν χθες αργά το βράδυ στο Σκαλάνι, όπου έκαναν έφοδο σε «κορονοπάρτι» κι όπως έγινε γνωστό οι μπαλωθιές ήταν εκείνες που κινητοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε μάζωξη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το τραπέζι στήθηκε για το φανταρικό ενός νεαρού, ο οποίος δεν είναι από το χωριό αλλά από άλλη περιοχή του Ηρακλείου, ωστόσο ο χώρος επιλέχθηκε ως «καταλληλότερος» αφού είναι μακριά από τον αστικό ιστό.

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Στη δεύτερη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε μάζωξη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα στην Ικάρου.

Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις