Γέμισε το Νοσοκομείο Λαμίας με περιστατικά κορονοϊού - Ασθενείς μεταφέρονται σε άλλους νομούς

Δεν προλαβαίνουν τα περιστατικά covid στο Νοσοκομείο Λαμίας, μετά την ασύμμετρη αύξηση των μολύνσεων στην περιοχή της Λοκρίδας και ειδικά στην Κοινότητα Μαλεσίνας

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή (12/3) παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα εξυπηρέτησης των βαριών περιστατικών, λόγω της πληρότητας της ΜΕΘ covid, καθώς από τις 9 Μαρτίου εξυπηρετεί μονίμως 12 ασθενείς.

Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, είχαμε τις διασωληνώσεις δύο ακόμη συνανθρώπων μας την Καθαρά Δευτέρα, μιας 63χρονης από την Πελασγία και ενός 58χρονου από τον Άγιο Κωνσταντίνο, οι οποίοι και νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Κορονοϊού του ΓΝ Λαμίας και πλέον ο μέσος όρος ηλικίας και η διάμεση τιμή των ασθενών είναι στα 57 έτη!

Σοβαρά περιστατικά 

Μετά τον 60χρονο που διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Λάρισας την Παρασκευή, ακολούθησαν δύο ακόμη άτομα την Κυριακή και ένας 70χρονος την Καθαρά Δευτέρα που χρειάστηκε να διασωληνωθούν και να διακομιστούν στο Αχιλλοπούλειο.

Στα παραπάνω περιστατικά προσθέτονται και τρεις τουλάχιστον διακομιδές ασθενών μέχρι το βράδυ της Τρίτης (16/3) στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας και δύο στο Βόλο,

καθώς πλέον και το Πέτρινο νοσηλεύει σταθερά πάνω από 70 άτομα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις