Ηράκλειο Κρήτης: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που έπεσε στο βαρέλι με νερό

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 2,5 ετών αγοράκι στο Ηράκλειο της Κρήτης που εντοπίστηκε χθες χωρίς τις αισθήσεις του σε βαρέλι με νερό

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται διασωληνωμένο το 2,5 ετών αγοράκι στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ που είχε βρεθεί χθες από τους γονείς του αναίσθητο σε ένα βαρέλι με νερό. Το μικρό αγοράκι, όπως είχε μεταδώσει χθες το kedenews.gr είχε ξεφύγει της προσοχής των γονιών του και βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα σε ένα βαρέλι με νερό. Ελάχιστα αργότερα, οι γονείς που κατάλαβαν αμέσως την απουσία του, άρχισαν να το ψάχνουν και το βρήκαν λιπόθυμο να επιπλέει στο νερό.

Το μετέφεραν με το αυτοκίνητο τους στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ωστόσο, λίγο αργότερα το περιστατικό έλαβε μια πρωτοφανής εξέλιξη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη είπε ότι «είναι από τις περιπτώσεις που η επιμονή και η πίστη των γιατρών του Κ.Υ και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δείχνουν ότι μπορεί να γίνουν και «θαύματα». Μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας κατά τις οποίες το παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, οι γιατροί πέραν των πρωτοκόλλων επέμειναν και τελικά όπως όλα δείχνουν -αν και το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση- υπάρχει πιθανότητα να σωθεί».

Περισσότερα σε Ειδήσεις