Θεσσαλονίκη: Συμπλοκές με μαχαίρια και λοστούς μεταξύ οπαδών

 

Πανδαιμόνιο επικράτησε χθες το βράδυ στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» όταν ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ οπαδών.

Στο επεισόδιο έλαβαν μέρος δεκάδες άνθρωποι, αρκετοί από τους οποίους κρατούσαν λοστούς, μαχαίρια, πυρσούς και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ. Σύμφωνα με το thestival.gr,  αρκετοί τραυματίστηκαν αλλά αποχώρησαν από το σημείο με δικά τους μέσα, μόνο ένας μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι σε ιδιωτική κλινική.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22.00, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων έφτασε αιφνιδιαστικά στην περιοχή και άρχισε να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα περιμετρικά του «Κλ. Βικελίδης». Άλλοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή τούς αντιλήφθηκαν και κινήθηκαν προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συμπλοκές.

Όπως ανέφεραν από αστυνομικές πηγές, ζημιές προκλήθηκαν σε περισσότερα από δέκα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον ένα όχημα κάηκε από ρίψη πυρσού ή μολότοφ. Αστυνομικοί κατάσχεσαν πολεμοφόδια τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ εξετάζονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Περισσότερα σε Ειδήσεις