Νεκρός δικηγόρος στην Τροιζηνία με μια μαχαίρια στο κεφάλι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία ενός 58χρονου δικηγόρου στην Ψήφτα Τροιζηνίας ο οποίος βρέθηκε νεκρός αργά χθες το βράδυ

Του Γιώργου Σόμπολου 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιατροδικαστή ο οποίος πήγε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης ο 58χρονος δικηγόρος φέρει ένα τραύμα πιθανόν από κλωτσιά στο πάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης αλλά και ένα βαθύ τραύμα, πιθανόν από μαχαίρι, στο άνω μέρος της κεφαλής. Το οποίο, σύμφωνα με την νεκροψία, ήταν και το θανατηφόρο.

Ο Λουκάς Πιτσιλός, δικηγόρος Αθηνών, έμενε στο σπίτι του μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του σε μία δύπατη μονοκατοικία.

Ο ιατροδικαστής δεν μπορεί προς το παρόν να εκτιμήσει το χρόνο θανάτου αλλά αυτός φαίνεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει μεταβεί στο σημείο και μαζί με αστυνομικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναζητούν γενετικό υλικό ή άλλα ευρήματα τα οποία θα μπορέσουν να "δείξουν" την ταυτότητα των δραστών.

Ο τρόπος με τον οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε ο 58χρονος δικηγόρος προβληματίζει τους αστυνομικούς καθώς οι επιθέσεις με μαχαίρι στο κεφάλι δεν είναι τόσο συνηθισμένες, ενώ το σπίτι δεν δείχνει να είναι αναστατωμένο.

Οπότε οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πούμε με βεβαιότητα εάν το κίνητρο του δράστη ή των δραστών ήταν η ληστεία ή προσωπικές ή άλλου τύπου διαφορές.

Περισσότερα σε Ειδήσεις