Μένιος Φουρθιώτης: Πληροφορίες για προσαγωγή του παρουσιαστή

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης δίνει κατάθεση για σχετικά με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του και το περιστατικό στην Νέα Ερυθραία

Στην προσαγωγή του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη φέρεται να προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές με αφορμή τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο αλλά και το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νέα Ερυθραία με την ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε δύο άτομα και αστυνομικούς.

Οι δύο ένοπλοι άνδρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις Αρχές μετά το περιστατικό. Στο πλαίσιο προανάκρισης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες για το περιστατικό της Νέας Ερυθραίας ενέπλεξαν τον παρουσιαστή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος Documento, νωρίτερα το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (27/4) ο εισαγγελέας μαζί με δύο αστυνομικούς επισκέφθηκε το κανάλι του Epsilon στα Μελίσσια και, όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το γραφείο του παρουσιαστή, ωστόσο ο ίδιος δεν βρισκόταν εκεί. Οι Αρχές βέβαια προχώρησαν στην κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και διερευνούν την υπόθεση εξονυχιστικά.

Το περιστατικό στη Νέα Ερυθραία

Ξημερώματα Παρασκευής 16 Απριλίου, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Το περιστατικό σημειώθηκε στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης στο ύψος της Νέας Ερυθραίας. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι ειδικοί φρουροί που δέχτηκαν τα πυρά, στη μοτοσικλέτα χρώματος μαύρου επέβαιναν δυο άτομα.

Ο ένας δράστης φορούσε μαύρο κράνος ενώ ο συνεπιβάτης λευκό. Η επίθεση έγινε από τον συνεπιβάτη ο οποίος έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος των αστυνομικών. Στη συνέχεια διέφυγαν πιθανόν προς τη δυτική Αττική.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις