Κρήτη: Συλλήψεις για υπαίθριο πάρτι και πρόστιμα σε δύο επιχειρήσεις

Τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στην Κρήτη για το στήσιμο υπαίθριου πάρτι στο Καστέλι αλλά και για συνωστισμό σε δύο επιχειρήσεις καφέ.

 

Όπως αναφέρει το ekriti.gr σε δύο καφέ στον Άγιο Νικόλαο , οι αστυνομικές αρχές πέρασαν χειροπέδες στους  ιδιοκτήτες ενώ τους επιβλήθηκαν πρόστιμα διότι ενώ έπρεπε να λειτουργούν μόνο με delivery και take away, στη μία η επιχείρηση πελάτες κάθονταν σε σταντ και στην άλλη υπήρχε συνωστισμός στην είσοδο του καταστήματος.

Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων θα πληρώσουν από 3.000 ευρώ, ενώ έγινε αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Επιπλέον, στο Καστέλι Κισσάμου, ένας 38χρονος συνελήφθη καθώς είχε στη διαπασών τη μουσική μέσα από το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να μαζευτεί πολύς κόσμος σε πλατεία κοντά στην παραλία, στο Καστέλι Κισσάμου. Ο 38χρονος θα πληρώσει και 300 ευρώ.

Σε όλη την Κρήτη το τελευταίο 24ωρο έγιναν 3.280 έλεγχοι, και βεβαιώθηκαν 62 πρόστιμα. Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 52 πρόστιμα, 10 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 25 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι και 10 επί του ΒΟΑΚ. Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 10 πρόστιμα, εκ των οποίων, 3 στα Χανιά, 3 στο Ρέθυμνο και 10 στο Ηράκλειο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις