Βόλος: Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου σκότωσε και εγκατέλειψε ποδηλάτη

Ο άτυχος ποδηλάτης και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες σταμάτησε μόνο για να διαπιστώσει αν έχει υποστεί ζημιές το αυτοκίνητο του

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για έναν ποδηλάτη, που έχασε την ζωή του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, λίγο πριν το μεσημέρι στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Βόλου - Λάρισας προς τον Περιφερειακό του Βόλου. Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι άγνωστες, ωστόσο ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου παρέσυρε τον άτυχο πατέρα τον εγκατέλειψε και εξαφανίσθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τροχαίας Βόλου ο Δ.Π. φορούσε στολή και κράνος ποδηλασίας. Παρ' όλο τον εξοπλισμό όμως τα τραύματα που έφερε από την παράσυρση ήταν βαρύτατα και ενώ διερχόμενος οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, δυστυχώς οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο άνδρα που ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο taxydromos.gr ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του μετά από πληροφορίες από αυτόπτη μάρτυρα που διέρχονταν από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος. Αυτή τη στιγμή κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις