Ελεύθερος ο 22χρονος επιδειξίας – Αναβλήθηκε η δίκη του

Αναβολή για την Παρασκευή 14 Μαΐου πήρε η υπόθεση του 22χρονου που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή

Ο κατηγορούμενος, που αφέθηκε ελεύθερος, ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσας.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη», ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιώργος Μυταλούλης.

Μάλιστα, αναφορικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δήλωσε ότι δεν έγινε ποτέ.

«Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» ανέφερε.

Ξέσπασε η μητέρα του: Του λένε να αυτοκτονήσει

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η μητέρα του, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και δεσμεύτηκε να είναι συνέχεια δίπλα στο παιδί της μέχρι να κριθεί από τη δικαιοσύνη.

«Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους. Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής. Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος», είπε με λυγμούς η μητέρα του κατηγορουμένου.

«Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου», συμπλήρωσε.

Για λάθος χειρισμό στην έρευνα έκανε λόγο ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, υποστηρίζοντας ότι «η αναγνώριση του από τα θύματα δεν έγινε με άλλους δέκα» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook».

Πληροφορίες από newsbomb.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις