Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον καθολικό εμβολιασμό στα νησιά έως τις 25 Ιουνίου

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου για τον καθολικό εμβολιασμό στα νησιά μέχρι το τέλος Ιουνίου. 

Στη διάρκεια αυτής αναμένεται να παρουσιαστεί το σχέδιο για τον εμβολιασμό στα νησιά με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων. Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές το σχέδιο προβλέπει καθολικό εμβολιασμό στα νησιά έως τις 25 Ιουνίου.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με την Καθημερινή, θα συμμετάσχουν ο Μάριος Θεμιστοκλέους αλλά και αυτοδιοικητικοί είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Υπενθυμίζεται ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο οριζόντιος εμβολιασμός στα νησιά που έχουν πληθυσμό έως 10.000 άτομα στο πλαίσιο υλοποίησης του κυβερνητικού σχεδίου για covid-free νησιά.

Την Τετάρτη 12 Μαϊου θα συνεδριάσει η επιτροπή του Υπουργείου Υγείας με αντικείμενο τα SMS καθώς και τις υπερτοπικές μετακινήσεις, αλλά και θέματα λιανεμπορίου σχετικά με το click away και click inside. Επί τάπητος θα τεθεί και ο οδικός χάρτης για το άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων. Το απόγευμα της Τετάρτης θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Περισσότερα σε Ειδήσεις