Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ταυτότητα των δολοφόνων της Καρολάιν αναζητά το τμήμα Ανθρωποκτονιών

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους ευρήματα τα οποία θα τους οδηγήσουν σύντομα, εκτιμούν οι ίδιοι, στην ταυτότητα των δραστών

Του Γιώργου Σόμπολου

Θέμα χρόνου αποτελεί για τους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του news2u.gr ο εντοπισμός της ταυτότητας των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ευρήματα τα οποία θα τους οδηγήσουν σύντομα, εκτιμούν οι ίδιοι, στην ταυτότητα των δραστών οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι 30 ώρες μετά το πρωτοφανές έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας πέρασε το βράδυ σε συγγενικό του σπίτι αγκαλιά με το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι ακριβώς έχει συμβεί. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς νωρίς χθες το μεσημέρι ο 32χρονος πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας ανέφερε πως είδε μπροστά του τους δράστες. Μίλησε σύμφωνα με πληροφορίες για δύο ψηλούς και έναν κοντό άντρα εκ των οποίων οι δύο μιλούσαν καλά Ελληνικά.

Ανέφερε, ανάμεσα στα υπόλοιπα πώς οι δράστες κρατούσαν ένα περίστροφο και ένα πιστόλι και η μόνη κουβέντα που αντάλλαξαν "που έχεις τα χρήματα" και ο ο ίδιος χωρίς να χρονοτριβεί τους είπε πως τα χρήματα ήταν κρυμμένα σε ένα κουτί από παιδικό παιχνίδι αφού στο σπίτι δεν έχουν χρηματοκιβώτιο. Κατά την εκτίμησή του, οι δράστες ήταν στο σπίτι περίπου μία ώρα που έψαχναν να βρουν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στην κατάθεση του, με τεράστια προσπάθεια και παρά το γεγονός ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα με σκοινί, με τους δράστες να του δένουν τα μάτια και τον λαιμό με μονωτική ταινία, κατάφερε και πληκτρολόγησε στο κινητό τηλέφωνο τον αριθμό 100 και το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν βοήθεια και την οδό του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν σαρώσει το σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά για γενετικό υλικό και αποτυπώματα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία.

Το σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά

Η 20χρονη Caroline, η νεαρή φοιτήτρια του πανεπιστημίου Πειραιά και αθλήτρια του kick boxing σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, φαίνεται να πάλεψε με τους δράστες της επίθεσης αφού στο σώμα της βρέθηκαν αμυντικά τραύματα και εκχυμώσεις. Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει η ταυτοποίηση των δραστών. Σημαντικό ρόλο, εκτιμούν οι αστυνομικοί στον εντοπισμό και την σύλληψη των δολοφόνων, θα διαδραματίσει και η επικήρυξη με 300.000 ευρώ για όποιον δώσει πληροφορίες, την οποία ανακοίνωσε νωρίς χθες το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Πάντως, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και η νεκροτομή της 20χρονης φοιτήτρια στο νεκροτομείο της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από εκεί οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ και σήμερα, κλιμάκια της Ασφάλειας, βρίσκονται στην περιοχή των Γλυκών Νερών, χτυπώντας κουδούνια γειτονικών σπιτιών, μήπως και εντοπίσουν επιπλέον στοιχεία των δραστών.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις