Νέα Σμύρνη: Προς αναβολή λόγω covid η δίκη του 22χρονου επιδειξία

Λόγω των ειδικών μέτρων που ισχύουν στα δικαστήρια για την πανδημία του κορονοιού, η δίκη του 22χρονου επιδειξία αναβάλλεται 

Σε αναβολή οδηγείται η δίκη του 22χρονου νεαρού της Νέας Σμύρνης ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή (πλημμέλημα). Η συγκεκριμένη κατηγορία απαγγέλθηκε στο νεαρό μετά την σύλληψή του για την παρενόχληση κοπέλας στη Νέα Σμύρνη, την οποία, κατά τη δικογραφία, ακολούθησε «με το μόριο έξω» καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που διέμενε.

Η δίκη του 22χρονου ενώ ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο, αναβάλλεται κατά τις πληροφορίες λόγω covid. Όπως είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο βάσει ΚΥΑ από τα πινάκια των δικαστηρίων αυτών αφαιρούνται υποθέσεις που δεν εντάσσονται στη κατηγορία του αυτοφώρου, όπως η συγκεκριμένη. Μετά την αναβολή η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να προσδιοριστεί σε νέα ημερομηνία.

Τέσσερις παθούσες προχώρησαν σε καταγγελία 

Να σημειωθεί ότι η δίκη είχε προσδιοριστεί να διεξαχθεί αρχικά στις 10 Μαΐου, ωστόσο, η πλευρά του κατηγορούμενου είχε ζητήσει τότε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι συνολικά τέσσερις παθούσες που προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του νεαρού μετά το συμβάν στη Νέα Σμύρνη, καθώς και για να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Το δικαστήριο χορήγησε την αναβολή για σήμερα Παρασκευή και παράλληλα διέταξε, όπως προβλέπεται να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος.

Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις