Εν ψυχρώ δολοφονία 58χρονου στη Μεταμόρφωση - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ''βλέπει'' η ΕΛΑΣ

Εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Μεταμόρφωση. Άγνωστοι δολοφόνησαν εν έναν 58χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι εκτελεστές του νέου συμβολαίου θανάτου, παρακολουθούσαν το θύμα τους και μόλις αυτός σταμάτησε σε μια καντίνα , άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τον 58χρόνο (παλιός πυγμάχος) μπροστά στα μάτια διερχόμενων αλλά και όσων εργάζονται στη καντίνα. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν χωρίς να εντοπιστούν από περιπολίες και αναζητήσεις.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται τώρα ξανά μπροστά σε ακόμη ένα κεφάλαιο της νύχτας καθώς όπως όλα δείχνουν, τα ηνία αλλάζουν χέρια, η πίτα ξαναμοιράζεται και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό κάποιοι λύνουν και τις προσωπικές τους διαφορές.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Policenews πως πρόκειται για “βαρύ” συμβόλαιο θανάτου με μήλον της Έριδος την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας που έχει “ανέβει” τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τα νυχτερινά μαγαζιά.

Γνωστός με το ψευδώνυμο «Κεφάλας»

Το θύμα  είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας» και όπως έγινε γνωστό είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν απέδωσε η επιχειρηματική του κίνηση.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις