Εκάλη: Θύμα διαρρηκτών γνωστός επιχειρηματίας - Περισσότερα από 150.000 η «λεία» των δραστών

Άγνωστοι διαρρήκτες «τρύπωσαν» σε μονοκατοικία-φρούριο στην Εκάλη και κατάφεραν να αρπάξουν από γνωστό  επιχειρηματία περισσότερα από 150.000 ευρώ το βράδυ Σαββάτου.

 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες έλειπαν μόλις μία ώρα από το σπίτι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι κακοποιοί, οι οποίοι έδρασαν με αστραπιαίες κινήσεις. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν πτοήθηκαν ούτε όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με το σύστημα συναγερμού, ούτε με την γκαραζόπορτα, που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στην Εκάλη, ο οποίος πίστευε ότι είχε θωρακίσει το σπίτι του από τις επιδρομές των κακοποιών.

Με ευκολία ξήλωσαν το συναγερμό και ήδη είχαν κάνει το πρώτο βήμα για την εισβολή τους στη μονοκατοικία. Αμέσως μετά κατάφεραν να παραβιάσουν ακόμα και την κλειδαριά στη γκαραζόπορτα της εισόδου.

Περισσότερα από 150.000 η «λεία» των δραστών

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που πήγαν στο σημείο της διάρρηξης και έκαναν αυτοψία, οι δράστες πέρασαν στον ισόγειο χώρο του οικήματος αρχικά και άρχισαν να ψάχνουν όλους τους χώρους για χρήματα και κοσμήματα. Πράγματι, βρήκαν πάνω από 120.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ άρπαξαν και κοσμήματα της οικογένειας που η αξία τους ξεπερνά τα 40.000 ευρώ.

Το θύμα της διάρρηξης είναι πολύ γνωστός Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα στη χώρα, καθώς είναι ιδιοκτήτης ομίλου που διοργανώνει εκδηλώσεις, συνέδρια και έχει συνεργαστεί με όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα σε Ειδήσεις