Με πελματικό αποτύπωμα και αναγνώριση από τον σύζυγο της Caroline, ο 35χρονος Γεωργιανός οδηγείται στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθεί σήμερα ο 35χρονος Γεωργιανός ο οποίος συνελήφθη στον Έβρο να προσπαθεί να διαφύγει από τη χώρα με πλαστά στοιχεία

Του Γιώργου Σόμπολου 

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος είχε συμμετάσχει σε βίαιη ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στο Ντράφι πριν από λίγους μήνες. Λόγω της προσπάθειας διαφυγής του, ερευνάται από τις αρχές και συγκεκριμένα από τα τμήματα Διαρρηκτών και Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εάν έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης Caroline στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το απόγευμα του έγινε έλεγχος πέλματος, δηλαδή ελήφθη πελματικο αποτύπωμά του κατηγορουμένου καθώς στο σπίτι των Γλυκών Νερών εντοπίστηκαν πατημασιές των δραστών και οι αστυνομικοί ήθελαν να τις συγκρίνουν με αυτές του 35χρονου.

Επίσης σήμερα το πρωί ο σύζυγος της 20χρονης φοιτήτριας κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να δει τον 35χρονο, μήπως και τον αναγνωρίσει ως έναν εκ των δραστών της δολοφονίας της συζύγου του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν μπόρεσε να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτό το άτομο το οποίο σκότωσε την Caroline. Οι αστυνομικοί πάντως συνεχίζουν τις αναλύσεις των ευρημάτων και από τις κάμερες αλλά κυρίως και από τα αποτελέσματα των γενετικού υλικού. Τα εως τώρα αναλυθέντα ευρήματα, έχουν μπει στο ειδικό μηχάνημα της ΕΛ.ΑΣ. και μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει προκύψει ταυτοποίηση με σεσημασμένους κακοποιός.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος όγκος ευρημάτων που δεν έχουν ακόμη αναλυθεί, συνεπώς, υπάρχει αρκετός ακόμη δρόμος, τονίζουν οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις