Νέες καταγγελίες για τον βουλευτή Κεφαλονιάς της ΝΔ

Πριν καλά καλά ξεθυμάνει ο ντόρος που προκλήθηκε με τον βουλευτή Κεφαλονιάς της ΝΔ Παναγιώτη Καππάτο, ο οποίος δέχτηκε να λάβει κρατική ενίσχυση covid19 15χιλιάδων ευρώ  για το δικηγορικό γραφείο που διατηρεί, έρχεται τώρα να προστεθεί μια νέα καταγγελία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που συνοδεύονται με αποδεικτικά στοιχεία, εγκρίθηκε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα  LEADER (Liaisons Entre Actions de Développement de l’ Economie Rurale-Δεσμοί μεταξύ δράσεων για την ανάπτυξη της οικονομίας του αγροτικού χώρου), στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 , το ποσό 200.000 ευρώ για την επιχείρηση της σύζυγό του.

Πιστοποιητικό

Περί ηθικής και πάλι το ζήτημα. Μάλιστα όπως γράφεται απο τοπικά μέσα ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Παναγιώτης Καππάτος, φαίνεται ότι έχει γυρίσει την πλάτη στα σημαντικά προβλήματα του τόπου του, αναζητώντας προγράμματα και ευκαιρίες προς όφελος του και της οικογενείας του, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που του παρέχει η βουλευτική ιδιότητα.

Πάντως η σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου, στα όσα καταγγέλλονται για τον βουλευτή, τις τελευταίες ημέρες, έχει επισημανθεί από φιλοκυβερνητικές εφημερίδες που ζητούν εξηγήσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από το κόμμα προκειμένου να μην ερμηνεύονται κατά το δοκούν, όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε από τα μέσα της Κεφαλονιάς, αλλά και γιατί σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται ο τόπος εξαιτίας της  πανδημίας δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές και γκρίζες ζώνες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις