Ηράκλειο Κρήτης: Στη φάκα με την κοκαΐνη στα χέρια

Θυμίζει επεισόδιο από κάποια αστυνομική τηλεοπτική σειρά, είναι όμως η στυγνή πραγματικότητα του εμπορίου του λευκού θανάτου. Κρυμμένοι καραδοκούσαν σε μια περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, για να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω πάνω στη διαδικασία του εμπορίου δυο Έλληνες διακινητές κοκαΐνης τους οποίους παρακολουθούσαν από απόσταση το πρωί της Παρασκευής. Μόλις είδαν τον ένα να προμηθεύει με κοκαΐνη τον άλλο, επενέβησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Κατά την σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του δεύτερου δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 25,5 γραμμάρια κοκαΐνης. Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στην κατοικία του πρώτου όπου συνελήφθη ακόμη ένας Έλληνας, με τον αριθμό των συλληφθέντων για την υπόθεση να ανεβαίνει σε τρεις.

Στο συγκεκριμένο σπίτι κατασχέθηκαν συνολικά άλλα 41,5 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, 105 ευρώ, καθώς και δύο μοτοσικλέτες που οι δυο ένοικοι χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά ναρκωτικών. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Μπορεί η υπόθεση του εμπορίου ναρκωτικών να έχει ριζώσει παντού, πλέον, στην κοινωνία, μα σίγουρα μπορεί κανείς να κοιμάται λίγο πιο ήσυχος, ακόμα και με τέτοιες μικρές, καθημερινές νίκες κατά του θανάτου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις