Γλυκά Νερά - Σύζυγος της Καρολάιν: «Με έχουν κουράσει οι ανεδαφικές εικασίες»

Ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η 20χρονη Καρολάιν, μετά τη γέννηση της κόρης τους, δηλώνει ο 32χρονος πιλότος

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 32χρονος αναρωτιέται γιατί να εμπλέκονται οι επισκέψεις αυτές με την επιχείρηση εξιχνίασης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, ελπίζει η ψυχολόγος να κληθεί να καταθέσει γιατί όσα λέγονται, όπως σημειώνει, είναι εκτός πραγματικότητας.

Ενοχλημένος που εμπλέκουν την ψυχολόγο

«Για την ψυχολόγο που βλέπαμε με τη γυναίκα μου, μετά τον τοκετό, είναι πραγματικά απορίας άξιο το ποιος θεώρησε ότι μπορεί να βοήθησε στην έρευνα της ληστείας. Η ψυχολόγος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έρευνα. Όταν κληθεί κάποια στιγμή όμως, θα είναι από την πίεση των μίντια και απλά θα καθυστερήσει την έρευνα χωρίς λόγο» δηλώνει.

«Προσωπικά, μακάρι να καταθέσει γρήγορα η ψυχολόγος γιατί με έχει κουράσει να βγαίνει οτιδήποτε άσχετο με την υπόθεση σαν είδηση και ο καθένας να κάνει εικασίες χωρίς επαφή με την πραγματικότητα. Έχω σοβαρότερα πράγματα να με στεναχωρούν αυτήν τη στιγμή από ό,τι γράφεται. Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στεναχωρώ την κόρη μου. Κάθε μέρα είναι πολύ δύσκολη» συμπληρώνει.

Στους 30 με 40 οι ύποπτοι

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το σκίτσο του κοντού δολοφόνου μικραίνει τη λίστα των υπόπτων σε 30 με 40 άτομα από τα 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που έψαχναν, με τις αρχές να έχουν εντοπίσει αρκετά «ορφανά» DNA στη μοιραία σοφίτα και προσπαθούν να τα ταυτοποιήσουν. «Όταν μένεις πολλή ώρα σε έναν τόπο εγκλήματος αφήνεις και παραπάνω ίχνη», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Τα στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής δίνουν πιθανότητα να πρόκειται για τυχαία ληστεία ενώ ερευνάται να είχαν κάποια εσωτερική πληροφόρηση για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Σημειώνεται πως οι αρχές έχουν εντοπίσει επίσης, από κάμερες ασφαλείας τρία ύποπτα αυτοκίνητα και εξετάζουν αν κάποιο από αυτά είναι των δραστών. Οι έρευνες φαίνεται να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για την ταυτοποίηση ενός τουλάχιστον δράστη.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκονται και πολλά κινητά τηλέφωνα, που ήταν ενεργοποιημένα το επίμαχο δίωρο, 04.30 με 06.30 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Κάποια από αυτά δεν αποκλείεται να ανήκουν και στους δολοφόνους της 20χρονης μητέρας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις