Γεωργιάδης: Δεν θα αργήσει η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Σε περίπτωση που η πανδημία ακολουθήσει έντονη πτωτική πορεία, την Παρασκευή θα ζητηθεί το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

Όπως ανέφερε, εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα όσα μπορούμε πιο γρήγορα, γιατί κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ίδιος θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100, ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά.

«Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε κοστίζει χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας 

Επιθυμία της κυβέρνησης είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας

Ο υπουργός τόνισε, στον ΣΚΑΙ. πως επιθυμία είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας ενώ ερωτώμενος για την επαναλειτουργία των γυμναστηρία απάντησε χαρακτηριστικά πως εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test, «δεν θα πούμε όχι εμείς»

Σε κάθε περίπτωση ο κος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους θα είναι περιορισμένος. Όπως είπε δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα.

Ανέφερε επίσης ότι οι σχολές χορού έχουν ζητήσει να μην ανοίξουν το καλοκαίρι.

Περισσότερα σε Ειδήσεις