Κρήτη: Επιδεινώνεται η υγεία της 47χρονης εμβολιασμένης με AstraZeneca

Επιδεινώθηκε σε επίπεδο συνείδησης η κατάσταση υγείας της 47χρονης μητέρας των ανήλικων παιδιών από την Χερσόνησο της Κρήτης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ μετά τα συμπτώματα εγκεφαλικού και παράλυσης του μισού της προσώπου που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Παρουσιάζει υποτροπή στην επικοινωνία της με το περιβάλλον. Σε αναμονή των αποτελεσμάτων της αξονικής τομογραφίας, γιατροί και συγγενείς. 

Η γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται στην νευρολογική κλινική του νοσοκομείου με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της. “Έχει μια μικρή επιδείνωση στο επίπεδο συνείδησης. Για τον λόγο αυτό έχει ζητηθεί να γίνει μια αξονική τομογραφία, ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Αυτή την ώρα είμαστε στην φάση όπου αναμένονται τ αποτελέσματα. Με άλλα λόγια επιδεινώθηκε η επαφή που είχε, εμφανίζεται πιο πεσμένη σε σχέση με το πρωί” δήλωσε ο  διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Η 47χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο στις 12 του μηνός, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει θρόμβο στον εγκέφαλο. Είχε εμβολιαστεί στις 4 του μηνός και κατόπιν παρουσίασε έντονους πονοκεφάλους, πυρετό και ενοχλήσεις στα άκρα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις