Αγία Βαρβάρα: Η απατεώνας με τις πολλές...ειδικότητες

Μεταξύ άλλων, σαν κοινωνική λειτουργός αλλά και Δημοτική αστυνομικός παρουσιαζόταν η 44χρονη, αποσπώντας ποσά από ανυποψίαστους πολίτες. H απατεώνας με τις πολλές...ειδικότητες βρήκε το μάστορά της από το τελευταίο της υποψήφιο θύμα και συνελήφθη. Αποκαλύφθηκε το πλούσιο βιογραφικό της στις απάτες. 

Ειδικότερα, η 44χρονη, προσποιούμενη την κοινωνική λειτουργό Δήμου, επισκέφθηκε το σπίτι μιας γυναίκας και της ζήτησε χρηματικό ποσό, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες παροχής οικονομικού βοηθήματος από τον Δήμο.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε την απάτη σε βάρος της και κάλεσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν την 44χρονη και την οδήγησαν στο Τ.Α. Αγίας Βαρβάρας. Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε φωτοαντίγραφο καταστατικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου, πράγμα που καταδεικνύει τη μεθοδικότητά της.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τ.Α. Αγίας Βαρβάρας, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, με τη συνδρομή συνεργού της που την μετέφερε με όχημα και με πρόσχημα τη χρηματική αρωγή για «φιλανθρωπικούς» σκοπούς, αποσπούσε χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες. Εξιχνιάστηκε επιπλέον μια περίπτωση απάτης, με την κατηγορούμενη να υποδύεται τη Δημοτική αστυνομικό και να αποσπά από γυναίκα χρηματικό ποσό 150 ευρώ, για «φιλανθρωπικό» σκοπό.

Περισσότερα σε Ειδήσεις