Πειραιάς: Νεκρός o αγνοούμενος 27χρονος Γάλλος

Τη χειρότερη εκδοχή είχε η αναζήτηση για τον αγνοούμενο, 27χρονο Γάλλο χορευτή, Τζόις - Τόμοθι Ράντοτσικ. Ο σκελετός του εντοπίστηκε τυχαία από παιδιά που έπαιζαν στα ερείπια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη και η ταυτοποίησή του έγινε με τη μέθοδο dna. 

Το μακάβριο θέαμα με τον σκελετό του χορευτή που αγνοούνταν εδώ και εννέα μήνες είδε πρώτα μια ομάδα παιδιών που έπαιζε την Παρασκευή 7 Μαϊού στον μισογκρεμισμένο χώρο και μέσα σε μια υδατοδεξαμενή. Τα παιδιά ειδοποίησαν αμέσως τους γείτονες, που κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική που ανέσυρε τον σκελετό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ενώ εξαιτίας του ότι δεν βρέθηκαν στον σκελετό ιστοί δυστυχώς δεν μπορούν να διεξάγουν περαιτέρω ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Ο δικηγόρος της οικογενείας του ανέφερε τα εξής: “Η επίσημη πληροφόρηση δόθηκε σε εμένα εχθές. Ένας άνδρας που είχε έρθει για διακοπές στη χώρα μας, που δεν είχε κανένα λόγο να κάνει κακό στον εαυτό του, βρέθηκε νεκρός μόλις 50μετρά από το σημείο που έμενε. Η οικογένεια του ενημερώθηκε και είναι συντετριμμένη. Μάλιστα αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα μας, ώστε να γίνουν όλες οι διαδικασίες για την επιστροφή του σκελετού στην πατρίδα του''. 

Και συνεχίζει, αναφερόμενος στις συνθήκες του θανάτου του, καθώς και στα δεδομένα της ανακάλυψης της σορού του, λέγοντας: '' Να δούμε τι ακριβώς προκάλεσε τον θάνατο του και από εκεί και πέρα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που περιμένουμε, θα κινηθούμε νομικά. Σε καμία περίπτωση σύμφωνα με την δική μου αίσθηση δεν έχουμε να κάνουμε με αυτοκτονία, ούτε με θάνατο από φυσιολογικά αίτια. Θεωρώ πως μιλάμε για εγκληματική ενέργεια. Βρέθηκε μέσα σε μια υδατοδεξαμενή, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως δεν υπάρχουν σπασμένα κόκαλα, ίσως κάποιος να τον τοποθέτησε εκεί”.

Περισσότερα σε Ειδήσεις