Σεπόλια: Μαφιόζικη εκτέλεση - Χτύπημα της Αλβανικής μαφίας "βλέπουν" οι αστυνομικοί

Στη δράση ομάδων που σχετίζονται με την αλβανική μαφία ανήκει, σύμφωνα με την αστυνομία, η δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε καφετέρια στα Σεπόλια

Του Γιώργου Σόμπολου

Ο δράστης πυροβόλησε με όπλο πιθανότατα των 9 χιλιοστών έναν θαμώνα της καφετέριας στην οδό Αμβρακίας 30 και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η εκτέλεση έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών αλλά και άλλων θαμώνων της καφετέριας οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την άμεση δράση. Αστυνομικοί της ομάδας "Δίας" που έφτασαν στο σημείο άρχισαν να αναζητούν τα ίχνη του εκτελεστή, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, ασθενοφόρο παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε σε νοσοκομείο και αύριο θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Στην συγκεκριμένη περιοχή δρουν αρκετές ομάδες αλβανικής μαφίας, οι οποίες τους τελευταίους μήνες, λένε οι αστυνομικοί, έχουν επιδοθεί σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με εκατέρωθεν επιθέσεις, πυροβολισμούς, τραυματισμούς και καταστροφές καταστημάτων για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι όχι μόνο την νύχτα αλλά και την ημέρα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούν την υπόθεση μαζί με τον τοπικό τμήμα και λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες ενώ αναζητούν από κλειστά κυκλώματα καταγραφής ήχου και εικόνας σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τον άνθρωπο ο οποίος κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση.

Οι αρχές έχουν συγκεντρώσει ορισμένες μαρτυρίες για τα χαρακτηριστικά του δολοφόνου, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή τίποτα δεν φαίνεται αξιοποιήσιμο τονίζουν οι αστυνομικοί, διευκρινίζοντας πως είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί οτιδήποτε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις