Δολοφονία πυγμάχου - Βάρη: Τα ίχνη των δολοφόνων του 39χρονου αναζητούν οι αστυνομικοί

Αρκετά ακριβό το συμβόλαιο θανάτου του, λένε οι αστυνομικοί

Του Γιώργου Σόμπολου

Τους κάλυκες από το αυτόματο όπλο, πιθανόν καλάσνικοφ, συγκεντρώνουν έως και αυτή την ώρα αστυνομικοί της σήμανσης, ερευνώνται εξονυχιστικά τον χώρο της δολοφονίας του γνωστού πυγμάχου και παίκτη τηλεοπτικού ριάλιτι στην Βάρη.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πως ο 39χρονος πυγμάχος, θα βρισκόταν σε αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, στην οδό Παπανδρέου. Του έστησαν καρτέρι και τον γάζωσαν, όπως προκύπτει, με αρκετές σφαίρες. Κάτοικοι της περιοχής, μιλούν για τουλάχιστον δύο ριππές από αυτόματο όπλο.

Οι κάλυκες, που έχουν βρεθεί, εκ πρώτης όψεως δείχνουν να ανήκουν σε πολεμικό όπλο τύπου καλάσνικοφ κάτι που απομένει να ταυτοποιηθεί στα εργαστήρια έπειτα από βαλλιστική εξέταση.

Ο γνωστός, και από την συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ριάλιτι, πυγμάχος φαίνεται πως είχε ανοικτούς λογαριασμούς με μέλη εγκληματικών ομάδων. Εάν και ο ίδιος είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε συμμετοχή, κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για συμμετοχή σε κύκλωμα που πωλούσε προστασία σε νυχτερινά κέντρα αλλά και σωρεία άλλων αδικημάτων.

Γνώριμος των αστυνομικών, με το όνομα του να ερευνάται για συγκεκριμένες υποθέσεις του παρελθόντος. Τον τελευταίο χρόνο, οι αστυνομικοί δεν είχαν ακούσει κάτι για παραβατική συμπεριφορά, ούτε είχαν διαπιστώσει την εμπλοκή του σε κάποια έκνομη ενέργεια.

Φαίνεται όμως πως τα κυκλώματα της νύχτας, δεν τον είχαν ξεχάσει. Το συμβόλαιο θανάτου του 39χρονου, πρέπει να ήταν αρκετά δαπανηρό, εκτιμούν οι αστυνομικοί που ανοίγουν εκ νέου τους φακέλους με τις υποθέσεις και τις έριδες που είχε τα προηγούμενα χρόνια ο πυγμάχος.

Στην Πάτρα, μέρος όπου είχε δραστηριοποιηθεί κατά βάση, φίλοι και γνωστοί αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Τάσος δεν βρίσκεται ανάμεσα τους.

Το ξεκαθάρισμα στις ομάδες της νύχτας βαίνει αμείωτο. Μόλις 12 ώρες νωρίτερα, άγνωστος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν άλλο γνώριμο των διωκτικών αρχών, Αλβανικής καταγωγής. Σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα, άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ γνωστό ποινικό έξω από την καντίνα του στην Φιλαδέλφεια. Και αυτές είναι μόνο για τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Η εκτέλεση του 39χρονου πυγμάχου μάλλον ξεκαθαρίζει αρκετά το τοπίο στην δράση των μαφιόζων όχι μόνο στην Αττική και την Αχαία.

Ως προς τις έρευνες αυτές συνεχίζονται από τους αστυνομικούς με την αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού αλλά και μαρτυριών για το πολυτελές τζιπ με τους δύο δολοφόνους του 39χρονου πυγμάχου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις