Ραφήνα - Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου: Αυτός είναι ο δράστης

δράστης που προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη μαθήτρια
©kedenews.gr

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών βρίσκεται από τις έντεκα το πρωί ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται πως αποπειράθηκε να αρπάξει με τη βία μία ανήλικη μαθήτρια στη Ραφήνα την περασμένη εβδομάδα. Ο κατηγορούμενος προσήλθε στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων συνοδεία αστυνομικών και πέρασε κατευθείαν το Κατώφλι του γραφείου του ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται πως αποπειράθηκε να απαγάγει τουλάχιστον μια φορά, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσπάθησε να προσεγγίσει άλλη μια το συγκεκριμένο κορίτσι λίγες ημέρες νωρίτερα. Το κορίτσι, χάρη στην ψυχραιμία της και την ενημέρωση που είχε από τους γονείς της, έβαλε αμέσως τις φωνές, κινητοποιώντας τους κατοίκους κεντρικού δρόμου της Ραφήνας. Περίοικοι κατέγραψαν την πινακίδα και την έδωσαν στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον εντόπισαν άμεσα. Έπειτα από έρευνες στο όχημα του βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για αδικήματα που αφορούν απάτες ενώ αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί με ιδιαίτερη προσοχή είναι εάν έδρασε από μόνος του ή εάν αποτελεί μέλος κυκλώματος το οποίο προχωρά σε αρπαγές και απαγωγές κοριτσιών με στόχο την κακοποίηση τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις