Ηλιούπολη: Ήπια επέμβαση της Αστυνομίας στην πλατεία Σικελιανού

Ήπια παρέμβαση ΕΛΑΣ στην πλατεία Σικελιανού
EUROKINISSI

Εδώ και πολλές ημέρες η κατάσταση που επικρατούσε στην πλατεία Σικελιανού της Ηλιουπόλεως δεν ήταν καλή για τους περιοίκους. Δυνατή μουσική και μεγάλες , θορυβώδεις συγκεντρώσεις, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους, οι οποίοι είχαν απευθυνθεί ακόμα και με επιστολή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και το τοπικό αστυνομικό τους τμήμα. 

Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε ριζικά το βράδυ της Κυριακής. Τρία περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρέθηκαν στην πλατεία καλώντας τους συγκεντρωμένους να απομακρυνθούν από το σημείο, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα ελέγχους σε αρκετούς από τους θαμώνες. Η δράση ήταν συντονισμένη, δεν υπήρξαν επεισόδια και οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν από την πλατεία χωρίς προβλήματα. 

Καταλυτική ήταν η συμβολή του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, ο οποίος εδώ και ημέρες έχει ζητήσει με επιτακτικό τρόπο την αύξηση της αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή. Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν ήπια, όπως είχε άλλωστε αιτηθεί ο Δήμαρχος προς τους ιθύνοντες της ΕΛ.ΑΣ. . 

Περισσότερα σε Ειδήσεις